Baanbrekende Trainingen van Topkwaliteit


 • Buitengewone Kennis

  De trainingen van VentureSense hebben allemaal één ding gemeen: Ze zijn gebaseerd op buitengewone hoogwaardige kennis van de menselijke psychologie, effectief gedrag, groepsdynamica en menselijke motivatie. De trainers van VentureSense zijn getraind door de beste opleiders in de wereld en hebben ruime ervaring.

 • Interactie

  Bij VentureSense ervaart u veel interactie. Uit onderzoek is gebleken dat mensen het meest effectief leren door de interactie te ervaren met trainer en cursisten. Ook wordt bij VentureSense het natuurlijk groepsdynamisch proces uitgelegd en ervaren. Zo leert iedereen de sleutel van succesvol menselijk gedrag. 

 • Resultaat

  De trainingen van VentureSense zijn sterk gefocust op het resultaat dat u voor ogen heeft. VentureSense werkt met heldere leerdoelen en een praktisch leerproces zodat u al het geleerde direct kan toepassen. De feedback van onze tevreden klanten is het bewijs dat de trainingen van VentursSense impact hebben en van topkwaliteit zijn. 

VentureSense biedt professionele opleidingen en trainingen aan van topkwaliteit op niveau van het individu, groep en bedrijfscultuur.
Altijd praktisch en resultaat gedreven met het oog op persoonlijke groei.
De krachten van VentureSense zijn Professionele Communicatie, Groepsdynamica & Organisatie Verandering

Trainingen

Wat we het beste doen

 • Inhouse Corporate

  VentureSense verzorgt op maat gemaakte incompany trajecten die precies aan uw behoeften en ambities voldoen. VentureSense gaat een stap verder dan maatwerk: De trainers van VentureSense zien zich in dit traject, in alles wat ze doen, als partner van u om uw investering om te zetten in concrete resultaten. De trainingen bestrijken de volgende domeinen:

  Professioneel Communiceren

  Management & Leiderschap

  Persoonlijke Vaardigheden

  (Executive) Coaching

  Team Building

  Sales

   

 • Speciale Projecten

   VentureSense wordt ook gevraagd voor speciale projecten. Tijdens deze trajecten is het belangrijk dat u volledig word ondersteund in de leerbehoeften van uw mensen of uzelf. De intentie hierbij is dat het leerproces verbeterd wordt en dat de effectiviteit van gedrag gemaximaliseerd wordt. Tot de speciale projecten behoren de volgende activiteiten:

  Outplacement Trajecten

  Groep Dynamisch leren

  Cultuur Veranderingen

  Traineeships opzetten

  Casting begeleiding

  Interne Academies

   

 • Persoonlijk

  VentureSense organiseert ook open trainingen voor individuen. De meeste mensen hebben behoefte aan persoonlijke ontwikkeling in verschillende fasen in hun leven. Dit kan zijn met als doel om hun leven te verrijken in het ouderschap, op het werk, in een relatie of in persoonlijke effectiviteit van gedrag en denkvermogen. Trainingen die verzorgd worden zijn:

  Professioneel Communiceren

  Persoonlijk Leiderschap

  (Project) Management

  (Loopbaan) Coaching

  Assertief zijn

  Psychologie

   

Ons Team

Gepassioneerd - Kundig - Betrokken    

 • Bo Dumitrescu

  Directeur / Hoofdtrainer
   
  Bo Dumitrescu is international gecertificeerd trainer en oprichter van VentureSense. Hij begon vroeg als ondernemer en verkocht zijn online handelsbedrijf in 2012.
  Bo heeft een Master in Aerospace Engineering en een Bachelor in Business Administration en heeft bij verschillende bedrijven en in verschillende publieke groepen zijn kennis en ervaring gedeeld.
 • Hans Dalhuijsen

  Adviseur / Trainer
   
  Hans Dalhuijsen is al dertig jaar actief als organisatie adviseur en trainer. Na zijn studie Maritieme Techniek, werkte Hans ruim 17 jaar bij de rijksoverheid in operations research, management en managementopleidingen. In 2000 werd Hans door Quote verkozen tot één van de 100 beste trainers van Nederland voor management en persoonlijke effectiviteit.

Referenties

Wat onze klanten over ons zeggen

 • "Bo werkte onlangs met mij aan een complex voorstel met een zeer korte termijn. Bo was een verademing tijdens een uitdagende tijd. Het zou moeilijk zijn om iemand te vinden met een meer positieve houding en ‘can do’ mentaliteit dan Bo, die daadwerkelijk resultaten aflevert  door zijn professionele werk. Ik zou erg blij zijn om weer een opdracht met hem te doen en wil hem daarom graag aanbevelen."


   

  testimonial

  Ling Phung
  Global Lean Innovation
  Unilever

 • Bo is een unieke persoonlijke coach en ik heb altijd zeer positieve resultaten bereikt. Hij kan makkelijk denkpatronen en gedrag zien en doorgronden. Hij heeft me geholpen om meer bewust te worden van mijn persoonlijke gedrag om mijn effectiviteit te verhogen, zodat ik de beste persoon kan zijn die ik kan zijn. Ik zou zeggen dat Bo het 'best bewaarde geheim' is en als u corporate training of coaching overweegt, dan is Bo echt de persoon die u kan begeleiden.
   

  testimonial

  Simon Shah
  Vice President Worldwide Marketing
  Redwood Software

 • Nu we halverwege zijn van het project, kan ik Bo's werk volledig aanbevelen aan elk bedrijf dat behoefte heeft aan een uitstekende marketing strategie of coaching naar een hoger niveau. We zijn helemaal tevreden met het werk van Bo, zijn professionele houding, zijn focus en de bereidheid om te leveren. Met het advies en de drive van Bo is plein06 klaar voor de toekomst.


   

  testimonial

  Robbert Jan van der Veen
  Eigenaar plein06

 • Bo heeft een open en oprechte houding waarbij je je direct op je gemak voelt. Hij luistert echt naar je en zet net dat stapje extra om je te ondersteunen waar jij het nodig hebt. Hij heeft veel training -en coachingskills en matcht deze goed met de persoon die hij voor zich heeft. Mijn loopbaantraject met Bo heb ik als zeer waardevol ervaren. Er zijn relaties gelegd tussen mijn ervaringen, persoonlijkheid en idealen en dit grote plaatje vormt een stevig fundament voor mijn sollicitaties. Daarnaast ondersteunt Bo erg goed in de praktische onderdelen van het solliciteren, zoals het schrijven van brieven en het voorbereiden van gesprekken en assessments.


   

  testimonial

  Jeanine Peeters
  Psycholoog

 • Ik heb het genoegen gehad om gecoacht te worden door Bo en ik kan hem ten zeerste aanbevelen. Hij heeft me geholpen om het grote plaatje te zien en te focussen op de meest belangrijke dingen in mijn leven. Hij kan goed luisteren en begeleidt je tot je oplossingen voor diverse problemen gevonden hebt. Hij duwt me continu uit mijn comfort zone en helpt me om concrete resultaten te bereiken. Toen ik hem om business advies gevraagd heb, heeft hij uit eigen ervaring geput en mij zeer interessante voorstellen gegeven. Omdat hij al eens een bedrijf heeft opgericht en verkocht, kan hij makkelijk schakelen met ondernemers. Als u overweegt om met Bo te werken dan zal u zeker resultaten boeken.

  testimonial

  Gasper Marusa
  Directeur & Oprichter
  Trade Brothers

 • Bo werkt al enige tijd met mensen van Redwood samen. Ik was in de gelukkige positie dat ik een aantal coaching sessies mocht volgen met hem. Bo heeft voor mijn salesteam ook een presentatietraining gegeven die onder andere gericht was op de invloed van 'state' op je presentatie. Ik ben zeer tevreden over Bo. Hij heeft de eigenschap dat hij snel tot de kern kan komen en hele persoonlijke gesprekken kan voeren die je een ander inzicht geven. Precies wat je nodig hebt in een coach. Ik kan iedereen aanraden om met Bo een dergelijk traject te starten. Bo is open, authentiek, to the point en een gevoelsmens.


   

  testimonial

  Menno Heesbeen
  Managing Director Robotic Enterprise Process
  Redwood

Meer tevreden klanten gingen u voor

Zet een Stap naar Succes

De mensen van VentureSense zijn toegewijd om u te begeleiden om uw organisatie naar een nieuw niveau te brengen of om uw persoonlijke uitdaging aan te pakken. Hun passie voor mensen en ontwikkleing, hun enthousiasme om een partner te zijn voor u en hun deskundigheid, zijn de elementen om samen een blijvend succes te maken van uw ambitie.